The intervention area is located to the West of downtown Wuhu, near the Yangtzé river. It is a complex with an approximate area of 30,000 m2, where there are cultural heritage sites, historic buildings and buildings of architectural interest. The main feature of the enclosure is the pronounced topography that hinders the connection between the various levels and circulation through the east-west axis. Another characteristic element is a series of subterranean tunnels that were used to house people in times of war, protecting them from air raids. The architectural proposal aims to solve the problem of a lack of connection between different topographic levels and permeability in the east-west axis, and to establish an ongoing relationship between the subterranean and above ground areas. To do this, we have made a detailed study of the main dimensions that exist in our intervention and have sought the most appropriate solutions to connect these platforms by ramps, stairs and elevators, so the whole enclosure is made accessible to disabled people.